Workshops 


2, 3 en 4 juli 2021

Energie- en Opstellingswerk tussen de paarden: Outdoor 3-daagse workshop

Begeleiding door Esther Dick

In deze OUTDOOR WORKSHOP 'Energie- en opstellingswerk tussen de paarden' eten, slapen, werken en verwerken we gedurende 3 dagen buiten in een prachtige stukje natuurgebied. We doen energiewerk, systemische oefeningen, rituelen, ceremonies en familieopstellingen tussen een kudde loslopende paarden. Op deze magische plek, middenin de natuur, omringd door rust en stilte, worden we ons (opnieuw) bewust van onze diepe verbinding met de aarde, onze medemens en de dieren.


14 mei - 19 September 2021

Wake Up – BACK TO our NATURE: Outdoor opleidingstraject tussen de paarden

Begeleiding door Esther Dick

WAKE UP BACK TO NATURE is een OUTDOOR opleidingstraject en staat in het thema van diepgaande (trans) persoonlijke ontwikkeling. Het hele traject wordt gekenmerkt door een magisch samenzijn tussen de deelnemers, de paarden en de natuurelementen. Gedurende 5 weekends (vrij, zat, zon) leven, slapen, eten, en (ver)werken we buiten, in een prachtig stukje natuurgebied te midden van een kudde IJslandse paarden.


7 - 11 September 2020

Vedic Art 5-daagse basiscursus met overnachting

Begeleiding door Erna Stevens
Vedic Art biedt je een schitterende kans om je creatieve potentieel wakker te maken in kunst en in
het leven: Deze vrije, spontane schildermethode is erop gericht om je bewust te maken van wie je
werkelijk bent en hoe je je leven creëert.


19 oktober - 23 oktober 2020

Onthaastingsweek  - verplaatst naar voorjaar(?)

Begeleiding door Bettie Verschuuren
Wil je enkele dagen in de pure natuur vertoeven? Deze midweek is om te rusten en genieten. ln de voormiddag kan je deelnemen aan een begeleide ochtend meditatie, natuurwandeling of kennismaken met de ijslandse paarden en Ayurveda. De namiddagen zijn vrij om te rusten, lezen... niksen... Vooraf aan het avondeten mediteren we. Samen met eenvoudige ayurvedische voeding is deze week voor jouw zuivering & ontgiften.